Jurrien Sligter
Studeerde aan het Amsterdams Conservatorium piano bij Jan Wijn, compositie bij Ton de Leeuw en muziektheorie en directie bij David Porcelijn en Lucas Vis. Als student speelde hij mee tijdens de première van Ton de Leeuw’s gamelan-compositie Gending. Hij dirigeerde het ASKO-orkest en ASKO-ensemble en van 1984 tot 1989 het DELTA-ensemble dat werkte met onder andere Udo Reinneman, Charles van Tassel en Lucia Meeuwsen. Hij leidt de hedendaagse-muziek ensembles aan het Conservatorium van Utrecht en is daar lector Theorie.
In 1988 richtte hij Gending op en in 1989 het BASHO-Ensemble, dat zich toelegt op uitvoeringen van twintigste-eeuwse muziek in relatie tot andere kunstuitingen.
In 1992 verscheen onder zijn redactie een boek over de componist Ton de Leeuw bij de Wallburg Pers. Hij publiceert regelmatig in het Nederlands Tijdschrift voor Muziektheorie met betrekking tot het onderwerp van de muzieksemiotiek. Hij geeft lezingen en workshops aan diverse muziekinstituten, o.a. in Jakarta, Yogyakarta, Brno en Madrid.
Michel Ponsioen
Behaalde als klassiek slagwerker in 1998 zijn diploma docerend musicus aan het conservatorium van Utrecht. Hierna vervolgde hij zijn slagwerkstudie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en behaalde daar in 2000 zijn diploma uitvoerend musicus, gespecialiseerd in solo- en ensemblespel. Tijdens en na die tijd speelde hij als freelancer in verschillende beroepsorkestenen in binnen- en buitenland en in muziektheatervoorstellingen van verschillende gezelschappen.
Naast dit werk geeft Ponsioen slagwerklessen aan het Haagse Koorenhuis, Stichting Regionaal Muziekonderwijs in het Westland en Kunst en Vriendschap Zoetermeer; laatstgenoemde vereniging heeft in 2008 Michel ook als dirigent van het fanfareorkest aangesteld. Sinds september 2008 onderwijst hij het vak muziek en media volgens de StIMED methode aan een tweetal lagere scholen voor hoogbegaafde kinderen, het zogenaamde Leonardo onderwijs. In zijn vrije tijd maakt Michel nog meer muziekjes, onder meer te beluisteren op ilike.com.
Armeno Alberts
Studeerde piano aan het Arnhems Conservatorium en compositie bij Walter Hekster en vervolgens electronische muziek aan het voormalig instituut voor sonologie te Utrecht. Naast het componeren voor conventionele instrumenten schrijft hij voor met beeldende kunstenaars ontwikkelde instrumenten c.q. objecten, waarbij electronica een belangrijke rol speelt. Ook specialiseert Alberts zich in acousmatische muziek, soundscapes en radiofonische werken. Als organisator werkte Alberts van 1980 tot 1985 met het European Minimal Music Project en andere festivals in Europa en Brazilië. Sinds 1985 werkt hij met Gending zowel muzikant als componist.
Ook is hij gastdocent op instituten als de Rietveld Academie in Amsterdam en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sinds 1979 is Alberts verbonden aan het CEM (Centrum Elektronische Muziek), waarvan van 1999 tot 2009 als artistiek directeur. Alberts maakt radio voor de VPRO o.a. Supplement (bekroond met de Zilveren Reismicrofoon), Oren Wassen en Café Sonore.
Hans Witteman
Heeft gestudeerd bij Piet Honingh aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en heeft daar in 1985 zijn einddiploma klarinet behaald. Zijn voorkeur voor hedendaagse muziek uitte hij in de productie van muziekprojekten als Storm, Drang en Studio K. In zijn conservatoriumtijd maakte hij reeds kennis met de Klezmer muziek en de Balinese gamelan. Nog altijd speelt hij in gamelan ensemble Gending.
Momenteel speelt Hans voornamelijk eigentijdse kamermuziek. Zijn voornaamste arbeidsterrein ligt bij muziekgroep Ereprijs. Hij is ook werkzaam bij de Haagse muziekschool Koorenhuis als docent klarinet/basklarinet.
Bente Olie
Bente Olie studeerde Klassiek Slagwerk aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jan Pustjens, Viktor Oskam, Marinus Komst, Nick Woud en Peter Prommel. Daarna studeerde zij enige tijd Orthopedagogische Muziekbeoefening in Maastricht.
Bente maakte een aantal jaar deel uit van ’s lands bekendste slagwerkgroep Slagerij van Kampen. Daarnaast speelde zij als freelance slagwerker bij ensembles als AbSurdo (samba), Zerafin (nieuwe wereldmuziek), Multifoon (gamelan in westerse stemming) en Insomnio (modern repertoire).
Als docent en workshopleider heeft Bente een eigen praktijk en is zij tevens verbonden aan Scholen in de Kunst te Amersfoort. Als docent slagwerk voor jonge kinderen werkt Bente bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Zij is auteur van het lesboek Basisboek Drums.